Dressing geeft u overzichtelijke kijk op uw garderobe

Heeft u vaak te weinig plaats in uw kleerkast en/of bent u op zoek naar een kledingsruimte die u optimaal kunt gebruiken en waarvan u ten volle van kan genieten? Dan is een dressing dé oplossing. U kan er veel kleding in kwijt en bovendien heeft u een beter overzicht over al uw kledingsstukken.

Dressings en inloopkasten winnen aan populariteit in onze contreien. In vele bestaande woningen of nieuwbouwwoningen krijgt een lege kamer in het huis een nieuwe bestemming als dressing. Maar ook als u geen kamer op overschot heeft, kan u nog even goed opteren voor een dressing in uw slaapkamer.

Voordelen
Door middel van een dressing kan u meer ruimte creëren op een kleiner oppervlak. Zo kan u een ruimte in uw slaapkamer voorzien voor een kastenwand. Door met verschillende legplanken, schuiven, hangcompartimenten, enzovoort te werken, kan u de ruimte optimaal benutten. Daardoor krijgt u een goed overzicht van al uw kledingsstukken en kan u alles geordend weghangen. Dat zorgt meteen ook voor rust in uw (slaap)kamer.

Voor ieder wat wils
Dressings zijn volledig aan te passen aan uw wensen en noden. Ze worden gemaakt uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld hout, maar ook aluminium of glas. Ook wat betreft het aanbod aan deuren voor dressings, heeft u keuze te over. Van schuifdeuren, tot zelfs helemaal geen deuren. Het kan allemaal.

Wilt u zelf ook een dressing in uw huis? Keukens & Co helpt u graag bij het ontwerp en de plaatsing van de dressing van uw dromen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal.