Ontdek de multifunctionaliteit van maatkasten

Maatkasten zijn niet enkel geschikt voor een dressing of uw slaapkamer, u kan ze ook perfect integreren in alle andere kamers van het huis. Door middel van maatkasten kan u op een creatieve manier zoveel mogelijk opbergruimte benutten. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog leest u er meer over.

In ons vorig blogartikel bespraken we al dressings en inloopkasten. We hadden het er al over dat de dressing in ons land aan een opmars bezig is. Steeds meer mensen kiezen om dat dressingconcept verder door te trekken naar andere ruimtes in het huis. Denk maar aan de berging. Dat is meestal een kleine ruimte, waarin je (te) veel stockeert. Een maatkast kan dan soelaas bieden. Doordat de kasten de contouren van de ruimte kunnen aannemen, wordt alle vrije ruimte maximaal benut. Zo heeft u ook geen last meer van die lastige hoekjes en kantjes, waarmee u niets functioneel kan doen en die enkel stof aantrekken.

Een maatkast kan ook perfect in uw woonkamer geïntegreerd worden. U kan er bijvoorbeeld een kast voorzien met schuiflades, een rek om uw tv in te plaatsen, enzovoort. Wilt u liever de inhoud van de kast afschermen? Dat kan met een ruime keuze aan draai- of schuifdeuren.

Bureau
Maar een maatkast past ook perfect in het bureau. Heeft u ergens een rek met allemaal mappen of dossiers liggen en ziet dat er nog al rommelig uit? Of passen uw documenten niet meer allemaal in de lades van uw bureau? Dat kan u handig oplossen met een maatkast. U kan werken met verschillende schuiflades of planken, waar u uw documenten overzichtelijk en eenvoudig kan opbergen. U kan opteren voor schuif- of draaideuren uit verschillende materialen zoals hout of lakglas. Daardoor bergt u op een elegante manier alles op en geeft u uw bureau net dat tikkeltje meer op vlak van design.

Advies op maat voor uw ideale maatkast vindt u bij Keukens & Co. Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek. Samen realiseren we de maatkast van uw dromen.