Mira, een stoel voor ieders noden

Een keuken is niet louter een plaats waar gerechten gemaakt en geserveerd worden. Het is meer dan dat. De keuken is een ruimte waar er meer en meer vertoefd wordt en waar er gezellige momenten beleefd worden met familie en vrienden. Comfort en zitgemak zijn dan ook zeer belangrijk. Wij stellen u deze week de stoel ‘Mira’ van Sitis voor.

 

Dat ergonomie en comfort erg belangrijk zijn in een keuken, hebben we al eerderaangehaald. Dat is niet enkel belangrijk bij de keuze van uw keukenmeubels, maar ook wanneer u op zoek gaat naar stoelen voor uw keuken.

Bij Keukens & Co vindt u niet alleen design keukenmeubels, maar ook stoelen. Wie gemak, trendy en design wil combineren, vindt zeker zijn gading in het stoelentype Mira van Sitis. De stoel (foto), met een zithoogte van 46 centimeter en een zitvlak van 48 bij 42 centimeter, is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: fuchsia, zwart, blauw, wit, bruin, rood, olijf en azuur. In de rugleuning is er ook nog een rond kleuraccent voorzien, die verkrijgbaar zijn in de bovenstaande kleuren. Zo kan u de origineelste combinaties maken en creëert u uw eigen unieke stoel. Bent u eerder op zoek naar een hogere zitting, dan kan u kiezen voor de Mira Piu. Dat is een stoel met een zithoogte van 75 centimeter, zeer geschikt dus voor hoge tafels.

Benieuwd naar het zitcomfort van de stoel Mira? Kom ze vlug uittesten in onze showroom in Kortenaken. Samen gaan we op zoek naar de geschikte stoel voor u!