Tribi combineert design met comfort

Vele mensen denken dat design niet verzoenbaar is met comfort. De stoelen van Sitis bewijzen echter het tegendeel. Deze week stellen we u het stoeltype Tribi voor, een stoel die zeer geschikt is voor moderne, tijdloze keukens.

 

Tribi stoelHet stoeltype ‘Tribi’ van Sitis is een combinatie van strak, modern, tijdloos en comfort. De stoelen Tribi en Tribi Fili bestaan uit een wit zitvlak, voorzien van een ovale opening in de rugleuning. De stoelen hebben een zithoogte van 45 centimeter, een zitoppervlak van 46 bij 46 centimeter en een rugleuning van 22 centimeter. Het enige verschil tussen de Tribi en de Tribi Fili zijn de poten. De Tribi is geïnspireerd op een traditionele stoel met vier poten. De Tribi Fili (foto) daarentegen is meer futuristisch door de driehoekige pootconstructie aan de linker- en rechterkant van de stoel. Daardoor verzekert hij extra stabiliteit.

Hogere zitting
Voor wie op zoek is naar een stoel met een hogere zitting, is de Tribi Beca de ideale oplossing. De stoel is geschikt voor hogere keukentafels of keukeneilanden doordat hij een zithoogte heeft van 76 centimeter. Net zoals bij de andere stoelen uit de collectie is er in de rugleuning van de Tribi, die 10 centimeter hoog is, een kleine ovale opening.

Wilt u de stoel ‘Tribi’ van Sitis zelf eens uittesten? Kom vlug langs in onze showroom in Kortenaken en ontdek zelf het zitcomfort dat de stoel u biedt.