Sorteer uw afval met handige sorteerbakken

Bij het bereiden van gerechten, komt ook heel wat afval kijken. Niet enkel plastic verpakkingen van voedingswaren, maar ook voedingsresten zelf belanden vaak in dezelfde vuilnisbak. Een handig sorteersysteem kan u dan de moeite besparen om achteraf nog alles te moeten sorteren. Wij stellen u de Sorter van Franke voor.

 

afvalsoorteerbakkenIn België is afval sorteren goed ingeburgerd. Om dat op een eenvoudige manier te doen, bestaan er verschillende sorteersystemen die u toelaten om op een overzichtelijke manier afval te sorteren. Een van die sorteersystemen is de Sorter van Franke.

Het sorteersysteem kan geïntegreerd worden in de meeste glijdende keukenmeubelen. Het systeem voorziet verschillende bakken met een verschillend volume (2 bakken van 22 liter, 1 bak van 20 liter of 2 bakken van 10 liter). Daardoor kan u op een overzichtelijke manier meteen uw afval sorteren. Zo hoeft u dat achteraf niet meer te doen.

Daarnaast worden er ook deksels voorzien voor de sorteerruimtes, zodat alles mooi afgesloten blijft. Een actieve koolstoffilter werkt eventuele afvalgeurtjes probleemloos weg.

Wilt u ook een handig sorteersysteem integreren in uw keuken? Keukens & Co helpt u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

(foto: Franke.com)