Een klant uit Glabbeek vertelt...

Bij een klant uit Glabbeek heeft Keukens & Co een keuken geplaatst in een nieuwbouw. “Ik ben heel tevreden over de plaatsing van de keuken. Op anderhalve dag was alles geplaatst en bovendien is alles perfect afgewerkt”, vertelt de klant.

Vooraleer de keuken werd geplaatst, heeft Keukens & Co een 3D-ontwerp gemaakt. “Er werden verschillende 3D-ontwerpen van de keuken gemaakt. Het gaf een veilig gevoel om duidelijke schetsen op voorhand al te kunnen bekijken.

Lees meer...

Een klant uit Tienen vertelt...

“De vele mogelijkheden aan combinaties en kleuren en de snelle en goede service van Keukens & Co zijn voor mij echt een meerwaarde. Op hen kan je echt vertrouwen”, vertelt een klant uit Tienen.

“Ik had een oud appartement gekocht, dat volledig gerenoveerd moest worden”, legt de klant uit. “Keukens & Co nam het plaatsen van de nieuwe keuken voor zijn rekening. Iedereen die ondertussen al een kijkje is komen nemen in onze keuken, is aangenaam verrast.

Lees meer...

Een klant uit Zoutleeuw vertelt...

“Op aanraden van verschillende kennissen ben ik terechtgekomen bij Keukens & Co. Het bedrijf heeft mijn volledige keuken vlot geplaatst. Keukens & Co is een degelijk bedrijf met goede en snelle service. Ik ben dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Keukens & Co”, vertelt de klant uit Zoutleeuw.

Lees meer...

Een klant uit Borgloon vertelt...

“Keukens & Co heeft bij ons de keuken geplaatst en twee muren uitgebroken zodat hij goed geplaatst kon worden”, vertelt de klant. “Ik ben zeer tevreden over de service en de plaatsing. Bovendien heeft Keukens & Co oog voor alles.”

 “In januari gingen de werken aan de keuken van start. Vier maanden later waren ze afgerond. Alles was op voorhand duidelijk afgesproken en alle afspraken werden ook effectief nageleefd”, vertelt de tevreden klant.

Lees meer...

Een klant uit Kortenaken vertelt...

“Wij hebben onlangs in de berging maatkasten en schuiven laten plaatsen door Keukens & Co”, zegt de tevreden klant. “Over het werk zijn we heel tevreden. Keukens & Co leverde een goede service en ‘zeggen’ was bij hen gelijk aan ‘doen’. Terwijl andere aanbieders wel dingen beloven, maar ‘doen’ toch een andere zaak blijkt.”

Lees meer...

Een klant uit Tienen vertelt...

“Keukens & Co plaatste een keuken, waar ik zeer tevreden over ben. Tot op heden heb ik nog geen moeilijkheden ondervonden. De keuken is van zeer goede kwaliteit. Keukens & Co is zeer correct in het opvolgen van de werken en zeer proper in het plaatsen. Alles gebeurde binnen de afgesproken termijn.”

“Doordat we 3D-tekeningen kregen bij de verkoop, konden we ons echt al inleven in onze keuken. Ook van de prijs ben ik heel tevreden. Ik heb navraag gedaan bij andere aanbieders, maar Keukens & Co bleek de voordeligste.

Lees meer...

Een klant uit Glabbeek vertelt...

“Keukens & Co heeft meegeholpen met de renovatie. Daarbij werden vier grote inbouwkasten geplaatst in de bureau, de leefruimte, de gang en de berging. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen. Voor deze degelijke kwaliteit heb ik een eerlijke correcte prijs betaald. Keukens & Co zou ik kunnen omschrijven als een dynamisch bedrijf met oog voor detail met een helpende hand. Zo hadden we bijvoorbeeld niet gedacht aan bepaalde dingen, zoals de kleurkeuze. Keukens & Co heeft ons bijkomend aanbevelingen gegeven.”

Lees meer...