Een klant uit Zoutleeuw vertelt...

“Op aanraden van verschillende kennissen ben ik terechtgekomen bij Keukens & Co. Het bedrijf heeft mijn volledige keuken vlot geplaatst. Keukens & Co is een degelijk bedrijf met goede en snelle service. Ik ben dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Keukens & Co”, vertelt de klant uit Zoutleeuw.

“Keukens & Co gebruikt degelijk materiaal. Tot nog toe heb ik dan ook nog geen problemen ondervonden met mijn keuken. Wat ik zo positief vind aan Keukens & Co? Ze hadden oog voor de kastindelingen. Mijn keuken is niet zo heel groot, maar ook niet heel erg klein. Het ontwerp dat Keukens & Co voorstelde, zorgt ervoor dat ik me weinig moet verplaatsen. Alles staat in een cirkel en dat vind ik erg aangenaam”, klinkt het.

Tijdens de werken was de klant altijd goed op de hoogte van de werken. “Ook werd alles proper achtergelaten en werd het afval meegenomen. Daar heb ik niets op aan te merken.”

“Ik heb een goede ervaring met Keukens & Co en zou het aanraden. Op Keukens & Co kan je echt vertrouwen”, besluit de klant.