"Goede samenwerking met Keukens & Co"

“Keukens & Co heeft in onze woning een dressing geplaatst in de slaapkamer en een badkamermeubel, meer bepaald een kast met lavabo”, vertelt Christiane Peerenbooms, een klant uit Nieuwerkerken. “We hebben goed kunnen samenwerken met Keukens & Co en we zijn erg tevreden.”

Eerder haalden we op onze website al de voordelen van een dressing aan. Ook mevrouw Peerenbooms ziet de voordelen van een dressing. “Het verschil met een gewone kleerkast is dat het groter, ruimer en overzichtelijker is.” Eerst maakte de klant gebruik van een gewone kleerkast, maar ze hadden een plaats in het huis voorzien voor een dressing. Voor de dressing klopten ze aan bij keukens-, badkamer- en maatkastenspecialist Keukens & Co, die een houten dressing bij hen plaatste.

Badkamer
Ook voor een badkamermeubel, een kast met lavabo, gingen ze te rade bij Keukens & Co. “De plaatsing verliep vlot en de kwaliteit van het meubel is goed”, aldus de klant.

“Alles in orde”
“Ik ben tevreden over Keukens & Co, want er is een vlotte service. We hebben goed kunnen samenwerken met Keukens & Co. De afspraken zijn volledig nagekomen en ook de prijs-kwaliteit zat goed. Ook van de kwaliteit van de meubelen zijn we erg tevreden. Alles was perfect in orde”, besluit ze.

Ook op zoek naar een bijpassende dressing voor uw slaapkamer of een badkamermeubel? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.