Toonzaalkeuken te koop

Deze schitterende kwaliteitskeuken kan binnenkort van jou zijn voor slechts 4950€, twijfel dus niet langer! 

Full

Deze toonzaalkeuken ter waarde van 12.600€ wordt verkocht voor slechts 4950€ (excl. BTW en plaatsing). 
Kleur: Sanoma eik - zandkleur
Toestellen: Electrolux o.a Pyrolyse oven (5 jaar garantie) 
Spoelbak + uittrekbare kraan: Franke

Lees meer...

Van harte welkom op onze opendeurdagen!

Koopje: toonzaalkeuken voor 6.890 euro

promoDe nieuwe collectie Duitse keukens komt eraan en daarom maken wij plaats in onze showroom. Ontdek vandaag onze extra voordelige aanbiedingen. Toonzaalkeuken ‘Cottage’: nu voor 6.890 euro i.p.v. 11.950 euro!

Lees meer...

Sorteer uw afval met handige sorteerbakken

Bij het bereiden van gerechten, komt ook heel wat afval kijken. Niet enkel plastic verpakkingen van voedingswaren, maar ook voedingsresten zelf belanden vaak in dezelfde vuilnisbak. Een handig sorteersysteem kan u dan de moeite besparen om achteraf nog alles te moeten sorteren. Wij stellen u de Sorter van Franke voor.

Lees meer...

Tips om een koelkast te onderhouden

Verschillende apparaten in uw keuken hebben regelmatig een onderhoud nodig. Een van die toestellen is de koelkast. Op die manier houdt u niet enkel het energieverbruik in de hand, maar verhoogt u bovendien ook de hygiëne. Wij geven u alvast enkele tips om uw koelkast tiptop in orde te houden.

Lees meer...

"Goede samenwerking met Keukens & Co"

“Keukens & Co heeft in onze woning een dressing geplaatst in de slaapkamer en een badkamermeubel, meer bepaald een kast met lavabo”, vertelt Christiane Peerenbooms, een klant uit Nieuwerkerken. “We hebben goed kunnen samenwerken met Keukens & Co en we zijn erg tevreden.”

Lees meer...

Tribi combineert design met comfort

Vele mensen denken dat design niet verzoenbaar is met comfort. De stoelen van Sitis bewijzen echter het tegendeel. Deze week stellen we u het stoeltype Tribi voor, een stoel die zeer geschikt is voor moderne, tijdloze keukens.

Lees meer...

Mira, een stoel voor ieders noden

Een keuken is niet louter een plaats waar gerechten gemaakt en geserveerd worden. Het is meer dan dat. De keuken is een ruimte waar er meer en meer vertoefd wordt en waar er gezellige momenten beleefd worden met familie en vrienden. Comfort en zitgemak zijn dan ook zeer belangrijk. Wij stellen u deze week de stoel ‘Mira’ van Sitis voor.

Lees meer...

Ontdek de multifunctionaliteit van maatkasten

Maatkasten zijn niet enkel geschikt voor een dressing of uw slaapkamer, u kan ze ook perfect integreren in alle andere kamers van het huis. Door middel van maatkasten kan u op een creatieve manier zoveel mogelijk opbergruimte benutten. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog leest u er meer over.

Lees meer...

Dressing geeft u overzichtelijke kijk op uw garderobe

Heeft u vaak te weinig plaats in uw kleerkast en/of bent u op zoek naar een kledingsruimte die u optimaal kunt gebruiken en waarvan u ten volle van kan genieten? Dan is een dressing dé oplossing. U kan er veel kleding in kwijt en bovendien heeft u een beter overzicht over al uw kledingsstukken.

Lees meer...

Praktische mogelijkheden voor een kleine keuken

Sommige gezinnen zien een kleine keuken vaak als een probleem omdat ze vrezen dat ze te weinig plaats hebben voor het bereiden van gerechten. Nochtans zijn er verschillende mogelijkheden om een kleine keuken praktisch in te richten zodat u uw gebruiksgemak kan verhogen.

Lees meer...